Házirendünk

🟥 A szálláshelyen leány- és legénybúcsúk, valamint hasonló partik rendezése nem megengedett... VENDÉGHÁZUNK 

 NEM BULINYARALÓ, AZ ÉPÜLETET KÖRÜLÖLELŐ PIHENŐ ÖVEZETBEN ÉS A NYARALÓBAN SEM MEGENGEDETT A BULIZÁS!
NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ZENEDOBOZ ,HANGSZÓRÓ HASZNÁLATA NEM MEGENGEDETT!!!! 

 

🟥Az érkezés napján a házat vendégeink 14:00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el.

🟥Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására           22:00 órától 7:00 óráig!


🟥Sajnos a vendégházunkban kutyát🐕, vagy más háziállatot nem tudunk fogadni.Köszönjük a megértést és bízunk benne, hogy a kis kedvenceket sikerül a pihenés idejére máshol elhelyezni.

🟥A dohányzás kizárólag szabad térben, a kijelölt helyen megengedett.

🟥Vendégeink részére korlátlan és díjmentes internet használatot (Wi-Fi) biztosítunk.

🟥Az utazás tervezésnél kérjük vegyék figyelembe, hogy a környéken infrastruktúra hiánya miatt bankautomaták nem érhetők el, és postahivatalok is csak korlátozott nyitvatartási idővel nyújtanak bankkártyás szolgáltatást.

🟥A vendégházban csak a bejelentőlapon szereplő fizető vendégek tartózkodhatnak.

🟥Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet, a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával. (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!

🟥A házhoz tartozó értékek, tárgyak védelme a vendég felelősségkörébe tartozik. Eltávozáskor kötelesek a villanyokat le-, az elektromos készülékeket kikapcsolni, a csaptelepeket elzárni. Éjszakára és eltávozáskor kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatóak kulcsra.


🟥Parkolni a vendégház zárt udvarán lehet.


🟥Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat kérjük, ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe. Amennyiben a tartózkodás alatt a bútorokat és berendezési tárgyakat áthelyezik, úgy távozáskor ezt kérnénk visszarendezni.


🟥A vendégházakat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van (felmosó szett, seprű, partvis).

🟥A vendégház központi fűtéssel rendelkezik. A helyiségek hőmérséklete 22 fok.


🟥A kertet a házigazda gondozza.
Kérjük, ügyeljenek a növények épségére!


🟥A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!


🟥Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni az alábbi telefonszámon!


🟥A vendégház tulajdonosa, mindenkor vendégei kényelmét és pihenését tartja szem előtt. Szívesen áll rendelkezésükre bármilyen probléma felmerülése, információ szolgáltatása… stb. esetén. Kérjük, forduljanak hozzá bizalommal!


Köszönjük!

Kellemes kikapcsolódást és élményekben gazdag pihenést kívánunk!